Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Zajímavé, nové a třeba i aplikace mimo market. Úpravy a různá vylepšení.
Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 27 Pro 2014 20:51

A 19.08.2015: Cz jazyk doplněn. Ke stažení v #10 i) zde.

Obsahuje standardní CZ lokalizaci pro Primo. Doplněno i o překlady skinu diMkaWA_aP a gjak_v2.2_arine-41_Tajfun a přidaných funkcí zde.

Pokud někdo objeví někde něco v menu úplně nebo nepřesně, špatně anebo chybně přeložené, tak uvítám konkrétní připomínky do této diskuze. Ideálně s popisem: kde v menu se konkrétní problém nachází, číslo verze aplikace a případně použitý skin.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Které hlášky nejsou (zatím) obsažené v lokalizačním balíčku

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 27 Pro 2014 21:10

V současnosti osobně o žádných nevím.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 10 Bře 2015 23:53

MULTISEARCH_CATEGORY~poi="POI"
MULTISEARCH_CATEGORY~poi_container="Složka s POI"
MULTISEARCH_CATEGORY~kmlpoi="KML POI"
MULTISEARCH_CATEGORY~favourites="Oblíbené"
MULTISEARCH_CATEGORY~history="Historie"
MULTISEARCH_CATEGORY~street="Adresa"
MULTISEARCH_CATEGORY~location="Poloha"
MULTISEARCH_CATEGORY~gls="Google Online"

Distance~Off="Vypnuto"
Distance~Close="Blízko 500"
Distance~Nearby="Nedaleko 1000"
Distance~Medium="Středně Daleko 5000"
Distance~Far="Hodně Daleko 15000"
Distance~Other="Vlastní"
Distance~Satellite="Maximum"

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 11 Bře 2015 05:14

A 11.03.2015: Cz jazyk doplněn o chybějící hlášky. Díky Bruca.
Co jsem se to nahledal a nic. Nechápu :hm: .
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 11 Bře 2015 11:33

Ty 2 obrazky jsou jednoduche, ale preklad muze byt ruzny-

Head-Up Display="Display na stojato"


Tohle jsem vytahl pro ty tlacitka -- protoze jsem tyto hodnoty nemusel u sebe doplnovat.
Home button : Not selected="Tlačítko domov: nenastaveno"
Work button : Not selected="Tlačítko zaměstnání: nenastaveno"
Address button : Not selected="Tlačítko oblíbené: nenastaveno"
Home/Work Settings="Nastavení domov/zaměstnání"
Home/Work buttons\nin Navigation Menu="Tlačítko domov/zaměstnání\nv menu navigace"
Enable Home/Work buttons="Tlačítko domov/zaměstnání aktivní"

Edit: Jsem uplne slepy, nebo nelze editovat svuj prispevek?

Nasel jsem korektni preklad:
Head-Up Display="Průhledový display"

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 11 Bře 2015 15:22

Bruca napsal:Head-Up Display="Průhledový display"
Ano, tak to mám také v jazykovém souboru přeloženo, ale v menu se mi to nezobrazuje. A to jsem zkoušel různé varianty.
Bruca napsal:Home button : Not selected="Tlačítko domov: nenastaveno"
Work button : Not selected="Tlačítko zaměstnání: nenastaveno"
Address button : Not selected="Tlačítko oblíbené: nenastaveno"
Home/Work Settings="Nastavení domov/zaměstnání"
Home/Work buttons\nin Navigation Menu="Tlačítko domov/zaměstnání\nv menu navigace"
Enable Home/Work buttons="Tlačítko domov/zaměstnání aktivní"
To už také v jazykovém souboru od poslední aktualizace mám, ale nic. Ještě to dnes vyzkouším znovu.
Bruca napsal:Jsem uplne slepy, nebo nelze editovat svuj prispevek?
To je v pořádku a je to tak záměrně. Byli zde tací co ze stránek dělali "trhací kalendář". Zde.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 11 Bře 2015 17:08

Mozna tam mas tolikrat ten samej preklad .. ze to igo proste ignoruje. Ja si vsechny preklady zkontroluju jestli se vubec zobrazi. Uz jenom kvuli preklepum.

Tohle je muj lang. GJ a Dimka jsou snadny...nemaji takove kraviny jako Doupas. Proto to ber jako, no rekneme kreativni preklad.
Vsechny zmeny jsou na konci, zacinajici prazdnym radkem.

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xbbvGho4/lang-czechtest-zip

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 11 Bře 2015 21:12

Bruca napsal:Mozna tam mas tolikrat ten samej preklad .. ze to igo proste ignoruje.
Ne, tohle aplikaci nevadí, vyzkoušeno. Ale v případě Head-Up Display, je to moje slepota. Alespoň jsem konečně našel chybu.
Měl jsem totiž Head-UP Display - takže proto se string nepřeložil.
Bruca napsal:Ja si vsechny preklady zkontroluju jestli se vubec zobrazi. Uz jenom kvuli preklepum.
Také to tak dělám.

Bruca napsal:Home button : Not selected="Tlačítko domov: nenastaveno"
Work button : Not selected="Tlačítko zaměstnání: nenastaveno"
Address button : Not selected="Tlačítko oblíbené: nenastaveno"
Jasně to funguje, ale nefunguje lokalizace, kdy je jakékoliv tlačítko nastaveno - tedy spíše neznám ten správný string pro jeho přeložení. Nějak ho nemůžu najít.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 12 Bře 2015 13:13

Jaky skin to ma ?

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 12 Bře 2015 13:26

Tohle je v gjak_v2.2_arine-41_Tajfun.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 12 Bře 2015 14:03

Tak skus 2.3

Edit: Nemohu to menu v 2.2 ani ve 2.3 najit. Zmenit domov jsem nasel az na hlavni mape. Pak se rozbalila 3 tlacitka pro vyber.

Edit2: Jsem ja to prvnicka .. nasel jsem to .. preklad funguje v obou verzich.
Pokud chapu otazku, ze se nezobrazuje preklad.
Verze pro Androidu je 9.6.29.468978

Edit3: Nemohl jsem najit funkcni link Modu Tajfun a Policajt. Asi maji i jine stringy.

Edit4: Zazadal jsem pro obnovu linku:

Kód: Vybrat vše

http://dl.free.fr/ncvfkPkep
Policajt

Kód: Vybrat vše

http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/hZXOsiv5
Tajfun

Kliknout na cerveny ramecek "Validar at Telecharger ....


Po nacteni skinu je preklad stale funkcni.

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 15 Bře 2015 09:44

Staženo. V pondělí na to mrknu.

Edit: Tak bohužel nic. V žádném ze skinů se mi překlad tlačítek i při použití tvého jazykového souboru neprojevilo.
Nejedná se o lokalizaci tlačítek, když nejsou nastavená (to je v pořádku a to se zobrazuje např. Tlačítko domov: nenastaveno), ale když nastavená jsou např. Home button : Jihlava.

Více->Nastavení skinu->Domov a zaměstnání->.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 15 Bře 2015 14:39

Vyreseno .. dalo me to zabrat, ale opravdu to uvnitr skinu je nejake schovane. Aspon mam pro priste alternativu v hledani. :D

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xk4iXWdf/lang-czech2015-zip

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 15 Bře 2015 19:57

Díky.
Jsou to tyhle zápisy:

Kód: Vybrat vše

Home button : %s="Tlačítko domov: %s"
Work button : %s="Tlačítko zaměstnání: %s"
Address button : %s="Tlačítko oblíbené: %s"
Trochu jsem si je upravil, ale to není podstatné.
Bruca napsal:dalo me to zabrat, ale opravdu to uvnitr skinu je nejake schovane. Aspon mam pro priste alternativu v hledani.
A jaký systém na hledání používáš? Osobně používám hledání Total Commanderem.

Edit: A 15.03.2015: Cz jazyk doplněn o další chybějící hlášky. Díky Bruca.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW

Bruca
Přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: 17 Říj 2011 23:33

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod Bruca » 15 Bře 2015 20:16

Pouzivam spis Notepad++.

Avatar uživatele
jirkab
Administrátor
Příspěvky: 14628
Registrován: 20 Ún 2010 14:28
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština pro Primo - úpravy, doplnění, chyby, změny...

Nepřečtený příspěvekod jirkab » 15 Bře 2015 20:52

Díky za info. Až budu zase něco řešit, tak otestuji.
HTC 10: Ofiko M 6.0.1 - 1.80.401.3, BL: 1.0.0000, S-ON, radio: 1.0.U010013@60331.4_41.13_F

HTC M9+: Ofiko L 5.0.2 - 1.90.401.3, BL: 1.01.0000, S-OFF (pomocí Sunshine), radio: 1.1506V24P22T34.2106.0727_HTW


Vrátit se na “Aplikace a úpravy pro Android”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host